Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci Přeskočit na navigaci

Co jste hasiči, co jste dělali

Publikováno . Kategorie .

Začátek májového měsíce se v Dolním Čepí nesl ve znamení napětí, adrenalinu a skvělé zábavy. Přesně 18. května se na místním hřišti rozhořela okrsková hasičská soutěž. Ale nebojte, rozhořela se jen obrazně řečeno. Naštěstí jsme tu měli dobrovolné hasiče!

O putovní pohár bojovalo devět sborů dobrovolných hasičů z okrsku Nedvědice. V kategorii mužů se seřadilo čtrnáct družstev, zatímco ženy a děti vyslaly do boje po čtyřech týmech. Přihlížející se nestačili divit, kolik nadšení a zápalu se v mladých soutěžících skrývá.

Domácí tým z Dolního Čepí si odnesl putovní pohár a titul vítěze. Muži z Ujčova se nenechali zahanbit a obsadili druhé a třetí místo. Ujčovské ženy sice skončily na třetí příčce, ale jejich úsměvy byly rozhodně na první místo. A co se týče ujčovských dětí, ty opět excelovaly na prvním a druhém místě. Je patrné, že talent na hasičinu v nich roste již odmala. I Lískovec a Kovářová, tedy družstva z dalších místních částí mohou být pyšné na své výkony.

Poděkování si zaslouží nejen členové SDH Dolní Čepí, kteří připravili skvělé zázemí pro celou akci, ale také jednotlivé obce, které soutěž finančně podpořily. A nesmíme zapomenout na všechny diváky – bez nich by to prostě nebylo ono. Ať už jste drželi hadici, stopky nebo pivo, díky vám všem za fantastický den plný smíchu a soutěžního ducha.

MUŽIŽENYDĚTI
1. Dolní Čepí1. Chlébské1. Ujčov – A
2. Ujčov – A2. Nedvědice2. Ujčov – B
3. Ujčov – B3. Ujčov3. Nedvědice
4. Pernštejn – A4. Sejřek4. Lískovec
5. Lískovec – B 
6. Nedvědice – A
7. Chlébské
8. Sejřek – A
9. Býšovec
10. Nedvědice – B
11. Lískovec – A
12. Sejřek – B
13. Pernštejn – B
14. Kovářová