Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci Přeskočit na navigaci

Popáté na louce nad Kovářovou

Publikováno . Kategorie .

Už tradičně, letos jubilejně popáté, jsme se v sobotu 3.září 2022 sešli na louce nad Kovářovou. Letošní krátká jednoaktovka

Kovářová 580 + 5, aneb Lázně Kovářová

se nesla už podle názvu v lázeňském duchu, a jak už je při našich představeních zvykem, i Lázně Kovářová byly prakticky vším neobyčejné. Personál, co trable hbitě vyšetří, však klienty vůbec nešetří. Procedury přírodní a ryzí, při nichž neduhy ihned mizí. Jen namátkou: kyslíkový vak a automasáž pivní, kovářovsý skotský střik, bublinky a klienti vlivní.

Po takových léčebných procedurách snad osvěžilo hosty chutné domácí občerstvení a potěšila tradiční bohatá tombola „Z darů naší země“, pobavila hudba k tanci i poslechu a dobrá nálada, a srdce pookřálo při setkání se sousedy a přáteli. Lázeňský den na louce se opět vydařil i co do počasí, tak nezbývá než moc poděkovat všem, kteří svou zásluhou, darem, finanční, fyzickou i duševní podporou přispěli ke zdaru celé akce. Pokud se nás múza bude i nadále držet, mohli bychom se za rok na stejném místě a v dobrém rozmaru sejít znovu. Téma šestého představení už se začíná klubat ????.

H.S.