Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci Přeskočit na navigaci

Putovní letní kino na Dolním Čepí

Publikováno . Kategorie .

Stává se pomalu tradicí, že se můžeme během letních prázdnin těšit z promítání letního kina i v naší obci. Takovýto letní zážitek si mohli dopřát návštěvníci na Dolním Čepí hned dvakrát, a to 22. a 23. července.

Páteční projekce byla věnována především těm nejmenším z nás – dětem, ale promítání nenavštívily jen ony. Filmem večera byla pohádka Tajemství staré bambitky 2. Sobotní program byl věnován staršímu publiku, především pak fanouškům Julia Lavického. Promítala se česká komedie Vyšehrad: Fylm.

Filmy obou promítacích večerů si našly své publikum a obě projekce se tak skutečně vydařily. Na Dolní Čepí zavítalo mnoho lidí nejen z přilehlých obcí, ale i ze širokého okolí. Nutno dodat, že počasí organizátorům skutečně přálo, protože tropické letní noci přilákaly více než 300 návštěvníků.

Poděkování patří členům SDH Dolním Čepí a dalším občanům, kteří celou akci zorganizovali a zajistili potřebné zázemí pro filmovou projekci. Díky patří také obci Ujčov, která akci finančně podpořila a Mikroregionu Bystřicko, jenž zapůjčil potřebnou aparaturu a zprostředkoval projekci vybraných filmů. Akce se skutečně vydařila a nám nezbývá nic jiného, než se těšit na příští prázdniny a snad i další filmové promítání na Dolním Čepí.

Eliška Večeřová