Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci Přeskočit na navigaci

Putovní letní kino na Dolním Čepí

Publikováno . Kategorie .

Přelom letních prázdnin se na Dolním Čepí nesl ve znamení příprav na promítání již sedmého ročníku Putovního letního kina Mikroregionu Bystřicko. Obec Dolní Čepí se do tohoto projektu zapojila podruhé. Filmová projekce se uskutečnila u místního kulturního domu a byla rozvržena do dvou večerů, tedy na pátek 31. července a sobotu 1. srpna.

Páteční projekce byla věnována především těm nejmenším z nás – dětem, ale promítání nenavštívily jen ony. Filmem večera byla animovaná dobrodružná komedie Sněžný kluk. Sobotní program byl věnován staršímu publiku. Promítala se česká komedie Přes prsty.

Oba dva promítací večery se skutečně vydařily. Návštěvnost předčila očekávání pořadatelů. Nutno dodat, že počasí pořadatelům přálo, protože po předešlých propršených dnech se na víkend vyčasilo a přálo oběma projekcím. Poděkování patří členům SDH Dolním Čepí a dalším občanům Dolního a Horního Čepí, kteří celou akci zorganizovali a zajistili potřebné zázemí pro filmovou projekci. Díky patří též obci Ujčov a Mikroregionu Bystřicko, kteří akci finančně podpořili.

EV