Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci Přeskočit na navigaci

Turnaj v malé kopané

Publikováno . Kategorie .

Dne 5.7.2019 se ve Sportovním areálu v Ujčově konal pod záštitou SK Ujčov již 9. ročník turnaje v malé kopané O pohár starosty obce Ujčov. Turnaje se tentokrát zúčastnilo 15 týmů, které byly rozděleny do tří skupin, ze kterých dále do vyřazovací části postoupilo 8 týmů.

Již ve skupině skončila pouť jednoho z favoritů turnaje, týmu MIX Vysočina a také domácího týmu Lump United. Ve čtvrtfinále poté skončil další z favoritů, tým Inter Božkov. V semifinále kuřimský tým Papíroví kapesníčci nedali šanci týmu z Tišnovska, Hala Madrid. Do finále Papírové kapesníčky doplnili nedvědičtí mladíci, tým Fapity, kteří si poradili s Kozlíky.

V duelu o bronz se z vítězství radoval tým Hala Madrid, který porazil Kozlíky jasně 4:0. Napínavé finále rozhodla jediná branka o vítězství kuřimského týmu Papíroví kapesníčci.

Na turnaji se rozdělovaly také individuální ocenění. Nejlepším brankářem byl zvolen Ladislav Cimbálník z vítězného týmu a nejlepším střelcem turnaje byl se sedmi góly Jan Veselský z týmu Kozlíci.

PM