Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci Přeskočit na navigaci

Turnaj v malé kopané

Publikováno . Kategorie .

Dne 8. 7. 2017 se ve Sportovním areálu v Ujčově konal pod záštitou SK Ujčov již 7. ročník turnaje v malé kopané O pohár starosty obce Ujčov. Turnaje se zúčastnilo 18 týmů, které byly rozděleny do čtyř skupin, ze kterých dále do vyřazovací části postupovaly nejlepší tři týmy.

Těsně před branami čtvrtfinále skončili oba domácí týmy, a to Lump United a Bosna a Rumcegovina. Již ve čtvrtfinále došlo na souboj finalistů z loňského ročníku mezi týmy Inter Božkov a MIX Vysočina, kdy šťastnějším z tohoto souboje vzešel nejúspěšnější tým v historii turnaje – MIX Vysočina.

V semifinále na sebe narazily v tišnovském derby týmy Rozmetadlo a XXL a v druhém souboji MIX Vysočina vyzval tým nedvědických mladíků, Fapity Group. Z postupu do finále se radovali týmy XXL a MIX Vysočina.

Souboj o třetí místo vyzněl jasně pro tým Fapity Group a ve finále zvítězil tým XXL o jedinou branku, kdy tímto při premiérové účasti na turnaji získal prvenství.

Na turnaji se rozdělovaly také individuální ocenění. Nejlepším brankářem turnaje se stal Daniel Havlík z týmu Fapity Group a nejlepším střelcem se stal jeho spoluhráč, Jan Čermák. Závěrem SK Ujčov děkuje všem sponzorům.

PM