Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci Přeskočit na navigaci

Nohejbalový turnaj trojic v Ujčově

Publikováno . Kategorie .

V sobotu 23. 7. 2016 se uskutečnil na místním koupališti v Ujčově tradiční nohejbalový turnaj trojic. Role pořadatele se opět po roce úspěšně zhostil SDH Ujčov. Ten den se do Ujčova sjelo 9 týmů různých výkonostních kategorií.

Úroveň turnaje byla oproti minulým ročníkům opět vyšší. Do nejúspěšnější čtverky turnaje se dostaly týmy z druholigových Modřic, prvoligového Žďáru nad Sázavou i nedalekého Smrčku hrající krajský přebor. Bojovný výkon předvedly i týmy Předklášteří, Štěpánova nad Svratkou a Ujčova. Na čtvrtém místě skončili hráči týmu Lukynova máma, složený z trojice Milan a Filip Halvovi a David Burian. V boji o třetí místo prohráli s týmem Já, Ty a On ve složení Lukáš Novotný, Jan Vopelka st. a Vopelka ml. Ve finále se proti sobě postavily týmy Lezník u Poličky (první liga SKP Unitop Žďár nad Sázavou) ve složení Jan Kysilka, Martin Šoupal a Josef Zimermann vs.Milda Team (Modřice B a TJ Smrček) ve složení Milan Konupka, Vladimír a Michal Bednářovi. Úspěšnější z této dvojice byl Milda Team, především díky organizované hře v poli a nejlepšímu bloku turnaje (Konupka). Vladimíru Bednářovi se tak podařilo obhájit loňský titul a stát se dlouhodobě jedním z nejúspěšnějších hráčů turnaje.

Chtěl bych především poděkovat za férový přístup všech hráčů a pořadatelům za bezproblémový chod turnaje. Také děkuji všem, kteří nám pomohli s přípravou hřiště a občerstvení.

Jaroslav Kříž

Rekapitulace výsledků:

1. místo: Milda Team (Konupka, Bednář, Bednář)

2. místo: Lezník (Kysilka, Šoupal, Zimermann)

3. místo: Já, Ty a On (Novotný, Vopelka st., Vopelka ml.)

4. místo: Lukynova máma (Halva, Halva, Burian)