Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci Přeskočit na navigaci

VI. ročník turnaje v malé kopané O pohár starosty obce Ujčov

Publikováno . Kategorie .

Začátek prázdnin je již tradičně termínem pro konání fotbalového turnaje v Ujčově. Letošní ročník se vyznačoval netradičně malým počtem družstev, avšak kvalita zápasů byla na velmi dobré úrovni. O kvalitu se starala spousta hráčů z divizních týmů, ale i velmi dobře týmově hrající mužstva.

Týmy byly rozděleny do dvou skupin, ze kterých postoupilo 8 nejlepších do čtvrtfinále. Mezi vyvolené se neprobojoval tým Stréčci (Dvořáček Michal, Nedoma Jarda, Mareš Petr, Hanák Jiří).

Čtvrtfinále i semifinále přineslo vyrovnané bitvy, které rozhodovaly až následné penalty. Nebyla nouze o překvapivé výsledky. Domácí favorit tým Lump United (Bureš František, Čuhel Jan, Čuhel Radek, Mitáš Vladislav, Mitáš Zbyněk) zůstal pod stupni vítězů.

Největším překvapením turnaje bylo 3. místo pro tým Už se to nedá vrátit zpátky (Mitáš Petr, Mareš Jiří, Sedler Jakub). Do finále postoupil a následně se radoval tým Inter Božkov (Čepička Libor), který porazil Mix Vysočina. Nejlepším brankářem byl vyhlášen Praisler Jakub, nejlepším střelcem se stal Vrzal Miloš.

Oskar Jančík