Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci Přeskočit na navigaci

Turnaj v malé kopané v Lískovci

Publikováno . Kategorie .

Již po šesté se první srpnovou sobotu (1.8.2015) uskutečnil na Lískoveckém plácku turnaj „O POHÁR OPUCHLÉHO ČERVA“.

Mezi každoroční účastníky tohoto turnaje patří FO – FO CLUB, LUMP UNITED pro někoho známý jako ÚDOLÍ DĚSU, KOZLÍCI, JAMAL TEAM, ŠVAGŘÍCI a TÝM JAKUBA KOHÁKA. Zbylá dvě místa doplnil tým SPOJENÉ EMIRÁTY a nováček FC ČTYŘI DVORY.

Turnaj začal tradičně prezentací a rozlosováním týmů do skupin, následovala jednotlivá utkání plná dechberoucích okamžiků, ale i sporných okamžiků. Jako tradičně se podařilo postoupit všem týmům ze skupiny do čtvrtfinále, kde byli rozděleni do dvojic podle umístění ve skupině. Ve vyřazovací části byla k vidění velmi bojovná utkání o postup do bojů o medaile. O třetí místo se utkal TÝM JAKUBA KOHÁKA s JAMAL TEAMEM. U obou mužstev byla vidět velká snaha zvítězit, a proto tento duel rozhodly až penalty a to ve prospěch JAMAL TEAMU v poměru 2:3pk. Po tomto dramatickém duelu následovalo finálové utkání, ve kterém proti sobě nastoupili týmy KOZLÍCI a LUMP UNITED. V tomto atraktivním a velmi bojovném zápase, který splňoval veškerá kritéria pravého finále, byli nakonec šťastnější hráči LUMP UNITED, kteří zvítězili poměrem 2:1 a obhájili tak svůj loňský triumf. Nejlepším brankářem turnaje se stal František Bureš (LUMP UNITED) a nejlepším hráčem Jan Veselský neboli Šakal (KOZLÍCI).

Díky slunečnému počasí a nezapomenutelnému zážitku dorazilo hodně diváků, kteří vytvářeli skvělou atmosféru při zápasech i po nich. Velké díky patří především místnímu sboru dobrovolných hasičů za poskytnutí kropící jednotky, bez níž by byla kvalita turnaje ohrožena.

Děkujeme všem, kteří nás přišli podpořit jak na hřiště, tak i mimo něj a srdečně zveme na další ročník turnaje.

Jaroslav Nedoma ml.