Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci Přeskočit na navigaci

Dětský karneval

Publikováno . Kategorie .

Nejen pro dospělé, ale i pro děti se v našich obcích pořádají plesy. První maškarní karneval pro děti byl zorganizován v neděli 8. února 2015 v Lískovci. Ve 14:00 všechny přítomné přivítal pan Štarha, poté následovalo představení přítomných masek v kolečku. Děti si mohly zatancovat na reprodukovanou hudbu a zúčastnit se několika aktivit, například prolézání pytlem nebo sklouznutí se na skluzavce. Na závěr celého odpoledne byla vylosována tombola.

Děti z Ujčova, ale i okolí si také přišly na své. V neděli 1. března 2015 se konal maškarní karneval v Ujčově. O program celého odpoledne se postarali manželé Hamerští z Víru, kteří si pro děti připravili pestrý program, počínaje představením každé masky a krátkou rozcvičkou. Tombola byla rozdělena do dvou částí, takzvané malé a velké. Každý lístek do malé tomboly byl výherní, lístky do tomboly velké byly slosovatelné. Každá maska obdržela odpolední svačinku v podobě párků.

Poděkování patří všem sponzorům, fotografům, KDU-ČSL a Kolpingově rodině Lískovec za organizaci dětského karnevalu v Lískovci a Českému svazu žen Ujčov za organizaci karnevalu v Ujčově.