Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci Přeskočit na navigaci

Turnaj v malé kopané v Lískovci

Publikováno . Kategorie .

První srpnovou sobotu 2.8.2014 se na fotbalovém hřišti v Lískovci konal již 5. ročník turnaje „O POHÁR OPUCHLÉHO ČERVA“ v malé kopané, kterého se letos zúčastnilo 7 družstev.

Po ranní prezentaci a rozlosování probíhala na místním hřišti fotbalová utkání jednotlivých týmů naplněná krásnými útočnými i obrannými akcemi, gólovými momenty a v nerozhodných zápasech bylo oko diváka potěšeno i penaltami. V odpoledních hodinách shlédli fotbaloví fanoušci finálové boje, ve kterých přesvědčivě zvítězil tým LUMP UNITED z Ujčova, na druhém místě se umístili loňští vítězové KOZLÍCI, třetí místo obhájil TEAM JAKUBA KOHÁKA z Doubravníku a čtvrté místo patřilo týmu JAKOPSI z Věchnova. O páté, šesté a sedmé místo se dělil domácí FO-FO CLUB, ŠVAGŘÍCI a JAMAL TEAM. Nejlepším střelcem turnaje byl vyhlášen Jan Čuhel (LUMP UNITED), nejlepším hráčem Emil Šibor (KOZLÍCI) a nejlepším brankářem David Starý (JAKOPSI).

Díky nezapomenutelným sportovním výkonům a krásnému slunečnému počasí do Lískovce zavítala pěkná řádka sportovců i příznivců fotbalového sportu. Všem týmům a divákům děkujeme za účast a srdečně zveme na 6. ročník turnaje v roce 2015.

I.L.